Årets valper

Årets valpesesong er nå over for vår del. Vi var heldige nok til å få to kull med totalt 14 valper, Aurora fikk 8 og Amy 6, men dessverre mistet vi vår elskede Amy grunnet komplikasjoner etter keisersnitt. Fantastiske Aurora tok imidlertid til seg alle Amys valper, og fostret opp alle 14 helt på egen hånd. 13 valper har fått nye hjem, og den siste beholder vi selv.

Denne våren og sommeren har vært mildt sagt krevende, så vi tar en liten pustepause fra oppdrettet fram til senhøsten, når vi vil publisere neste års planer. Vi satser også på å arrangere en ny ilderutstilling i oktober, noe som er utrolig mye jobb. Vi vil fremdeles svare på mailer innimellom, men det kan ta tid før alle får svar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *