Kjøp av valp

Hos oss gjelder ikke “først-til-mølla”-prinsippet, vi kommer til å se an hver enkelt kjøper for å forsikre oss om at valpen kommer til et trygt og godt hjem.

Valpene vil være leveringsklare når de er mellom 9 og 11 uker gamle, men vi vil se an hver enkelt valp for å være sikre på at denne er klar til å flytte til et nytt hjem. Prisen for en valp er kr. 4000,-. Kr. 500 av kjøpesummen innbetales som depositum ved utvelgelse av valp, og refunderes ikke ved avbestilling. Resten innbetales ved overlevering.

Med valpen følger stamtavle, helseattest, id-chip, kjøpskontrakt, informasjonshefte, koseteppe med mammalukt, sovepose og leke, samt mat valpen er vant til. Valpen leveres vaksinert mot valpesyke, og med 3-års garanti mot typisk arvelige sykdommer (kreft- og hjertesykdommer). Alle valper selges med avlsforbud.

Vi holder til i Mo i Rana i Nordland, men vi vil forsøke så langt vi kan å være behjelpelig med levering valp til andre steder i landet.

 

Vi selger ikke valper til personer under 18 år!

 

Er du interessert i valp fra oss? Send oss en e-post med informasjon om deg selv og hva du kan tilby en liten pelspølse. E-posten sendes til mustelaborealis@gmail.com